Kontakt

/Kontakt
Kontakt2019-01-08T19:57:57+00:00

Tlf: 994 29 029
post@akashaskolen.no

Akasha skolen er en skole som jobber i skjæringspunktet spiritualitet, åndelighet, psykologi, kommunikasjon og kvantefysikk.

Skolen så dagens lys, i den form vi er i dag, høsten 2002.

Vi har egne, svært hyggelige, lokaler på Grünerløkka i Oslo. Lokalene ligger idyllisk til ved Akerselven.

I de senere år har Akerselven blitt rustet opp med gode turveier som starter nede i sentrum og tar deg helt opp til markagrensen.

Grünerløkka er et sydende og spennende sted og med et bredt spekter av butikker og spisesteder, gode råvarer og økologisk/miljøvennlig satsning, opplever vi at vi passer godt inn.

Vi har forsøkt å skape et innblikk i hvem vi er, hva vi tilbyr, faglig forankring og hva vi står for gjennom denne web’en.

Skulle det allikevel være noe du kunne ønske å kommunisere med oss så klikk deg inn på «kontakt oss» og der vil du finne vår kontaktinformasjon.

Denne websiten gjør bruk av cookies og tredjeparts tjenester. Her finner du Personvernopplysninger våre. Innstillinger Ok

Vi bruker:

Informasjonslagring og tilgang

Lagring av informasjon eller tilgang til informasjon som allerede er lagret på din enheten, for eksempel annonseringsidentifikatorer, enhetsidentifikatorer, informasjonskapsler og lignende teknologier.